ארוחת הבוקר שלנו מתחילה במטבח הבית.
צוות פינה בלב ובני המשפחה, מכינים כל אחד את חלקו הקבוע. מי את הסלט, הפירות או המטבלים.
ארוחת הבוקר שלנו מתחילה במטבח הבית.
צוות פינה בלב ובני המשפחה, מכינים כל אחד את חלקו הקבוע. מי את הסלט, הפירות או המטבלים.
כלי ההגשה נוצרו בעבודת יד בסטודיו לקדרות של ליאת, בת זוגו של קובי:
הכלים למטבלים, גביעי הגרנולה, הכלים לחביתות ולסלט כולם כלי חרס אשר נשרפו בתנור המקומי שלנו.
רב המצרכים שיוגשו לכם בארוחת הבוקר מיוצרים כאן בגליל.
הלחם מיוצר על ידי מאפיית בוטיק גלילית.
הריבה נרקחת במטבח פינה בלב מפירות שנקטפו ממטעי האיזור.
הירקות גדלו באהבה בשדות בקרבת מקום.
באהבה מהגליל עד לשולחן בפינה בלב.
סלסלה עם כל הטוב הזה תגיע אל הסוויטה, עם מפת שולחן מהודרת, או לכל פינה בחצר בה תרצו לסעוד.
נערוך עבורכם את השולחן, וכל שנשאר הוא להתענג מהרגע.
מרכז הארוחה היא פלטה גדולה עם מטבלים איכותיים, חמאה, מבחר גבינות קשות ופרוסות דג סלמון.
הריבה נרקחת מ100% פירות טריים שאנחנו קוטפים ומכינים באהבה והתלהבות.
הלחם שלנו הוא לחם ארטיזן בלישה ידנית, דגנים עם קמח מלא, שמגיע חם, טרי ופריך לשולחן.
חביתות מוגשות בכלי קדרות השומר על חומם.
בהכנת הסלט אנחנו מקפידים על מגוון ירקות טריים ולצידו יוגש רוטב ויניגרט ביתי.
את הגרנולה אנחנו מכינים לפי מרשם מסורתי כבר שנים, היא מוגשת לצד יוגורט משובח בכד זכוכית ופלטת פירות העונה בחיתוך אסתטי וצבעים מרהיבים.
וכמובן מיץ טבעי.
בתאבון.